Rintaimplanttien poistaminen ja arvet

Mun työkiireet ne ei vaan ota hellittääkseen. Kirjoitan siis paitsi tätä blogia, myös tekstejä asiakkailleni ja sisältöä muihin omiin projekteihin. Siksi tää tissiblogi on nyt jäänyt valitettavan vähälle huomiolle, mutta kyllä mulla vielä on paljonkin asiaa, esimerkiksi imetyksestä implanttien kanssa, urheilusta niiden kanssa ja ilman jne. Kun vain ehtisi kirjoittamaan! Asia, joka varmasti jokaista rintaimplanttien poistoa harkitsevaa mietityttää on se, millaiset arvet siitä jää.

Mua se ei etukäteen tosin oikeasti kauheasti huolestuttanut. Olin ollut niin ahdistunut niistä kumipalluroista jo niin hemmetin pitkään, etten välittänyt etukäteen lainkaan siitä millaiset jäljet mulle jäisi. Tärkeintä oli vaan saada ne kumit vidduun mun kropasta.

Arvet implanttien poiston jälkeen

Kuten aiemmissa postauksissa oon kertonut, ei mulla ollut leikkauksen jälkeen juuri minkäänlaisia kipuja, eikä tosiaan edes tuntunut, että missään leikkauksessa olisin koskaan ollutkaan. Olo oli heti implanttien poiston jälkeen tosi kevyt, ja sellaisena se on myös pysynyt. Paranemisaikana ei ollut ongelmia, vaan kaikki sujui tosi hyvin.

Kun leikkauksesta oli kulunut vuorokausi, otin pois ”laastarit”, en tiedä tai muista mikä on näiden oikea nimitys. Näitä nyt joka tapauksessa pidin paikoillaan ekan vuorokauden ajan:

56410979_579782055839674_1353306824459157504_n.jpg

Kuten näkyy, ei verta tai muutakaan eritettä ollut tullut juuri yhtään. Oletin näitä irrottaessani näkeväni jotakin pahempaa.

Valkoisten jättilaastareiden jälkeen pystyi jo hieman enemmän tarkastella nykyistä tilannetta. Tosin, en mä vieläkään koko komeutta päässyt näkemään, sillä arpien päällä piti vielä pitää joitakin päiviä sellaisia pienempiä laastareita. Muistelen pitäneeni niitä paikoillaan kuusi tai seitsemän päivää, mutta nyt en aivan varma ole.

Viimeisiä teippejä irrottaessani en ollut erityisen jännittynyt. Oikeastaan sanoisin, että mun olo oli lähinnä turta. Olisi aivan sama, miltä siellä näyttäisi. Olosta huolimatta tiedossa oli hetkellinen järkytys. Mitäää helvettiä nää on?

Eli joo, tunnustan, hetken aikaa olin että OMFG, siis viddujumalauda apua, tällasetko niistä nyt sitten tuli. Onneksi tulin nopeasti järkiini: ei tällä olisi mitään merkitystä minkään kannalta. Näitä ei tulisi näkemään kukaan, ei vaikka käyttäisin pikkupikkubikineitä, ja mikä tärkeintä, mä itse en näkisi näitä.

Arvet puolentoista kuukauden jälkeen

Elämä jatkui siis arpien näkemisen jälkeen aivan yhtä tyytyväisenä ja keveänä, kuin mitä se oli ollut silareiden poistosta saakka. Muutamalle kaverille ehdin nuo arvet silloin heti järkytyksen vaiheilla näyttää, ja ilmeet oli kyllä näkemisen arvoiset!

Eräänä iltana päätin sitten ottaa uusia kuvia tätä postausta varten. Ihmetys oli kieltämättä aika valtava, kun ylemmissä kuvissa olleet röpöläiset mäträkkeet olivat kadonneet. Mitä hemmettiä, eihän nää ole ollenkaan samanlaiset kuin viimeksi vilkaistessa? Todistusaineistoa, olkaa hyvät:

ja tuossa:

Uskoisin, että muutaman vuoden päästä noita huomaa vielä vähemmän, koska ainakin tähän asti arvet mun kehossa ovat vaalenneet tosi paljon aina.

Luonnollisuus on pop ja siksi lukusuositus myös tälle: Kasvojooga

4 Comments

 1. Salla

  Kiitos tästä blogista, ollut todella hyvää luettavaa oman implanttien poiston kannalta. Onko tissien ulkonäkö vielä näin pidemmän ajan jälkeen muuttunut? Onko kiinteytynyt, arvet edelleen nätit yms? Itsellä 10 vuorokautta leikkauksesta. 🙂

 2. SuviK

  Moikka!

  Mulla oli heti alusta saakka mielestäni tosi ok näköiset! Nyt olen huomannut ihan vastikään, että ovat saaneet takaisin myös pyöreyttä ja kiinteyttä, vaikka toki sivusta katsottuna littanammat ovatkin kuin implanttien kanssa tai ennen niitä.

  Arvet on tosi ok, ei niitä juurikaan edes huomaa, eli hyvin on mennyt kaikki! Ja mikä tärkeintä, mun olo on paljon, paljon kevyempi ilman implantteja, kirjoittelen tästä postauksen lähiaikoina. Kiva, että on ollu hyvää luettavaa! Mielenkiinnosta, miksi itse päädyit poistamaan implantit? :

  1. Salla

   Moi ja kiitos vastauksesta! Itsellä on ollut vuodesta 2015 lähtien 390cc karheapintaiset implantit lihaksen päällä. Ennen implantteja olin kuvitellut olevani päärynävartaloinen eli persevä alaosa ja luiseva yläosa ja kuvittelin että implanteilla saisin ”korjattua” tämän epäkohdan ja elämä olisi isoilla tisseillä jotenkin auvoisempaa. Aluksi oikeastaan olikin. Oli ihanaa kun oli paidoissa kerrankin täytettä!
   No jotenkin isot tissit eivät lopulta sitten tuntuneetkaan omilta ja pikkuhiljaa aloin jopa ihailemaan muiden ihmisten pieniä rintoja. En oikein missään vaiheessa kokenut mukavaksi pitää rintavakoa näkyvillä tai tissejä millään lailla esillä ja päädyinkin pitkään pitämään litistäviä urheiluliivejä, jotta rinnat näyttäisi mahdollisimman huomaamattomilta. Ja jos joku kehui rintojani niin se jotenkin tuntui siltä että kehuisi vaikka jotain esinettä tyyliin hieno maljakko. Eivät tuntuneet siis osana minua. Vielä kun nyt on tullut esille mahdolliset implanttien aiheuttamat sairaudet (breast implant illness ja syövät) niin en enää nähnyt yhtään syytä pitää näitä. Nyt poiston jälkeen kaikki paidat näyttääkin yhtäkkiä paremmalta ja kokonaisvaikutelma on oikeastaan jopa siro! Jotenkin implanttien kanssa kaikki tissejä korostavat vaatteet näytti omaan silmään halvoilta, suorastaan groteskeilta… En halua herättää niin paljoa huomiota.
   Sultahan ei myöskään poistettu kapselia implanttien ympäriltä? Oletko ollut tyytyväinen ratkaisuun? Itseltä myös otettiin vain paikallispuudutuksessa pelkät pallurat pois Helsinki Clinicillä. Itseä ei haittaa vaikka vähän litteiksi jäisikin ja kiva kuulla että kiinteyttä saattaa vielä ajan kanssa tulla takaisin. En kuitenkaan halua mitään rasvansiirtoja tai kohotuksia teettää…

   Arvista vielä. Teippailitko arpia pidempään kuin 1-2vko? Sulla kuitenkin ohuet ja nätit arvet. Implantteja ottaessa teippailin yli 2kk varmistaakseni mahdollisimman huomaamattomat arvet mutta poisottaessa ei kai ole sellaiseen niin syytä kun ei ole implanttia venyttämässä arpea…

   Nyt ei muuten houkuta ostaa ainoatakaan super push-uppia kaappiin! 😀

 3. Salla

  Olis muuten tosi kivaa jos saisi vertailukuvia miltä näyttää rinnat pidemmän ajan päästä implanttien poistosta. 🙂 Toki tulokset ovat aina yksilöllisiä mutta jos saisi jotain osviittaa, millaista muutosta voisi odottaa… itsellä suunnilleen samankokoinen lähtökohta ennen implantteja kuin sinulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *