Mikä on esteettinen prinsessahoito?

Erilaiset kauneusklinikat ja -hoitolat voivat tarjota palveluissaan prinsessahoitoa. Esteettinen prinsessahoito on käytännössä sellainen hoitopaketti, joka yhdistää erilaisia esteettisiä hoitoja ja perinteisempiä kauneuspalveluita. Tämäntyyppiset hoidot voivat sisältää monipuolisia esteettisiä käsittelyitä, jotka eivät vaadi leikkausta ja joiden tavoitteena on parantaa ulkonäköä ja edistää hyvinvointia.

Mitä esteettinen prinsessahoito voi sisältää?

Esteettinen prinsessahoito voi sisältää mm. kasvohoidon, hierontaa, kemiallisen kuorinnan ja esteettisiä injektiohoitoja. Alla on lueteltu palveluja, joita tähän hoitoon voi sisältyä:

 • Kasvohoito
 • Mikrodermabrasio
 • Kemialliset kuorinnat
 • Hieronta
 • Esteettiset injektiot
 • Ripsien ja kulmien hoidot
 • Manikyyri ja pedikyyri

Kasvohoidot

Kasvohoidot ovat keskeinen osa esteettistä prinsessahoitoa, joka tarjoaa asiakkaalle ylellisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen. Kasvohoidot tähtäävät ihon terveyden ja ulkonäön parantamiseen erilaisin menetelmin ja tuottein. Tässä on lyhyt yleiskatsaus kasvohoidoista esteettisen prinsessahoidon yhteydessä:

 • Syväpuhdistus: Poistaa likaa, öljyä ja epäpuhtauksia ihosta. Sisältää usein höyrykäsittelyn ja mekaanisen puhdistuksen.
 • Kuorinta: Poistaa kuolleita ihosoluja, mikä parantaa ihon tekstuuria ja kirkastaa ihon sävyä. Kuorinta voi olla kemiallinen tai fyysinen.
 • Naamio: Käytetään kosteuttamaan, rauhoittamaan tai elvyttämään ihoa. Naamio voi sisältää erilaisia aineosia, kuten savi, kollageeni tai antioksidantit.
 • Hieronta: Parantaa verenkiertoa ja rentouttaa kasvojen lihaksia, mikä voi vähentää stressiä ja edistää ihon hyvinvointia.
 • Seerumit ja kosteuttajat: Tarjoavat iholle lisäravintoa ja kosteutusta, auttaen säilyttämään ihon kimmoisuuden ja elinvoimaisuuden.

Mikrodermabrasio

Mikrodermabrasio on yksi suosituimmista hoidoista esteettisen prinsessahoidon yhteydessä. Se on ihonkuorintamenetelmä, joka auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja tekstuuria poistamalla kuolleet ihosolut ja edistämällä ihon uusiutumista. 

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat suosittu osa prinsessahoitoja, tarjoten syvällisemmän ihonkuorinnan kemikaalien avulla. Ne auttavat parantamaan ihon ulkonäköä ja tekstuuria, ja ne voivat olla tehokas keino käsitellä erilaisia iho-ongelmia.

Kemialliset kuorinnat käyttävät happoja tai muita kemiallisia aineita ihon pintakerroksen poistamiseen. Tämä stimuloi ihon uudistumista, mikä johtaa tasaisempaan ja kirkkaampaan ihon sävyyn.

Kuorinnat voivat olla pinnallisia, keskisyviä tai syviä riippuen käytettyjen kemikaalien vahvuudesta. Pinnalliset kuorinnat ovat lempeämpiä ja niillä on lyhyempi toipumisaika, kun taas syvemmät kuorinnat voivat tarjota dramaattisempia tuloksia.

Esteettinen prinsessahoito

Hieronta

Hieronta on yleinen osa esteettisiä prinsessahoitoja, ja se lisää rentoutumista ja parantaa hyvinvointia. Se tarjoaa useita etuja, jotka tukevat hoitokokonaisuutta ja täydentävät muita esteettisiä hoitoja.

Hieronta auttaa lievittämään stressiä ja jännitystä, mikä tekee siitä täydellisen lisän prinsessahoitoon. Se voi parantaa kokonaisvaltaista kokemusta ja auttaa asiakasta rentoutumaan.

Esteettisen prinsessahoidon yhteydessä hieronta voi auttaa rentouttamaan lihaksia ja vähentämään lihaskipuja.

Hieronta voi olla osa suurempaa hoitokokonaisuutta, joka sisältää muita palveluita, kuten kasvohoitoja, kemiallisia kuorintoja, tai mikrodermabrasion. Se tukee rentoutumista ja hyvinvointia koko prinsessahoidon ajan.

Esteettiset injektiot

Esteettiset injektiohoidot voivat olla osa esteettisen prinsessahoidon kokonaisuutta, joka tähtää kasvojen tai vartalon esteettisten piirteiden parantamiseen ilman kirurgisia toimenpiteitä. 

Esimerkiksi botox-injektioita käytetään yleisesti vähentämään ryppyjä ja hienoja juonteita. Ne toimivat rentouttamalla lihaksia, jotka aiheuttavat ilmelinjoja. Botuliinitoksiinia käytetään usein otsan alueella, silmien ympärillä ja muissa paikoissa, joissa on näkyviä ryppyjä.

Täyteaineet taas ovat geelimäisiä aineita, joita käytetään lisäämään volyymia ja tasoittamaan ryppyjä. Niitä käytetään usein poskipäissä, huulissa ja nenän ja suun ympärillä.

Ripset ja kulmat

Esteettisessä prinsessahoidossa ripset ja kulmat ovat usein tärkeä osa kokonaisvaltaista kauneuskokemusta. Nämä palvelut voivat sisältää erilaisia tekniikoita ja hoitoja, joiden avulla voidaan korostaa silmien alueen luonnollista kauneutta ja parantaa kasvojen ilmettä. Alla on esimerkkejä näistä hoidoista:

 • Ripsienpidennykset: Keinotekoiset ripset kiinnitetään yksittäin tai ripsinauhoina luonnollisiin ripsiin. Tämä lisää ripsien pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta, antaen näyttävämmän ilmeen.
 • Ripsien kestotaivutus (lash lift): Tässä hoidossa ripsiä taivutetaan ja kiinnitetään taivutettuun asentoon erityisellä liuoksella. Se luo luonnollisesti kaarevammat ripset ilman lisäosia.
 • Ripsien värjäys: Ripsien värjäyksellä saavutetaan tummemmat ja selkeämmät ripset. Tämä voi korostaa ripsiä ja tehdä silmämeikistä helpompaa.
 • Kulmien muotoilu: Sisältää kulmakarvojen siistimisen, muotoilun ja nyppimisen. Muotoilu voi auttaa luomaan tasapainoisemman ilmeen.
 • Kulmien värjäys: Kulmien värjäys tekee kulmista tummemmat ja selkeämmät. Se voi antaa kasvoille enemmän ilmettä ja vähentää meikkitarvetta.
 • Microblading: Tämä on puolipysyvä tatuointitekniikka, jolla luodaan kulmakarvoja muistuttavia viivoja ihon pintaan. Se tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun kulmien muotoiluun ja täyttämiseen.

Kynnet

Kynnet ovat tärkeä osa esteettisen prinsessahoidon kokonaisuutta, ja niihin keskittyvät palvelut lisäävät kauneutta ja viimeistellyn ilmeen tunteen.

Manikyyrit ja pedikyyrit ovat yleisiä palveluita, joita tarjotaan esteettisten prinsessahoitojen yhteydessä. Myös erilaiset rakennekynnet ovat suosittuja. Ne ovat keinotekoisia kynsiä, jotka voidaan liittää luonnollisten kynsien päälle. Rakennekynnet tarjoavat lisäpituutta ja kestävyyttä, mikä voi olla osa esteettistä prinsessahoitoa.

Esteettiset prinsessahoidot

Esteettinen prinsessahoito hinta

Esteettisen prinsessahoidon hinta vaihtelee useiden tekijöiden perusteella. Näitä ovat esimerkiksi hoitolan sijainti, hoitopakettiin sisältyvät palvelut, hoidon kesto ja hoitolan maine.

Yleensä prinsessahoito on luksustason hoitopaketti, joka yhdistää erilaisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita, joten hinta voi olla korkeampi kuin yksittäisten hoitojen hinta erikseen.

Tässä on joitakin arvioita siitä, mitä esteettisen prinsessahoidon hinta voi olla:

 • Pienemmissä kaupungeissa: Hinnat ovat yleensä alhaisemmat, ja prinsessahoito voi maksaa 150–300 euroa riippuen hoitopakettiin sisältyvistä palveluista.
 • Suuremmissa kaupungeissa ja pääkaupunkiseudulla: Hinnat ovat yleensä korkeammat johtuen suuremmasta kysynnästä ja korkeammista kustannuksista. Tässä prinsessahoito voi maksaa 300–600 euroa tai enemmän riippuen palveluiden määrästä ja laadusta.

Esteettisen prinsessahoidon hyödyt

Esteettisen prinsessahoidon hyödyt ovat moninaiset ja kattavat sekä fyysiset että henkiset näkökulmat. Tämäntyyppinen hoitopaketti tarjoaa kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka yhdistää useita hoitomuotoja parantaakseen ulkonäköä ja edistääkseen rentoutumista.

Alle listasimme yleisimmät hyödyt, joita saat esteettisestä prinsessahoidosta:

 • Rentoutuminen ja stressin lievitys: Esteettinen prinsessahoito sisältää usein hierontaa ja muita rentouttavia hoitoja, jotka voivat vähentää stressiä ja jännitystä.
 • Ihon parantunut ulkonäkö: Hoidot kuten kasvohoito, mikrodermabrasio ja kemialliset kuorinnat voivat parantaa ihon tekstuuria, poistaa epäpuhtauksia ja edistää terveempää ihoa.
 • Itsevarmuuden lisääntyminen: Kauneus- ja esteettiset hoidot voivat kohottaa ulkonäköä, mikä lisää usein itsevarmuutta ja positiivista mielialaa.
 • Energian ja elinvoiman lisääntyminen: Hemmotteleva hoito voi tarjota fyysistä ja henkistä energiaa, mikä auttaa sinua tuntemaan olosi virkeämmäksi ja elinvoimaisemmaksi.
 • Esteettiset parannukset: Prinsessahoito voi sisältää myös esteettisiä käsittelyjä, kuten täyteaineita ja ripsien hoitoja, jotka korostavat luonnollista kauneutta ja tekevät kasvoista virkeämmän näköiset.
 • Aikaa itselle: Hoito tarjoaa mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja viettää aikaa hemmotellen itseä.
 • Ylellinen kokemus: Prinsessahoito suoritetaan usein rentouttavassa ja ylellisessä ympäristössä, mikä tekee kokemuksesta erityisen ja ylellisen.

Esteettisen prinsessahoidon mahdolliset riskit

Vaikka esteettinen prinsessahoito tarjoaa monia hyötyjä, on tärkeää olla tietoinen mahdollisista riskeistä ja huolenaiheista, jotka voivat liittyä erilaisiin esteettisiin hoitoihin ja kauneuspalveluihin. Alle listasimme joitakin yleisiä riskejä ja haittoja, joita voi ilmetä esteettisen prinsessahoidon yhteydessä:

 • Ihoärsytys ja allergiset reaktiot: Esteettinen ihonhoito voi sisältää kemikaaleja, kuten happoja ja väriaineita, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai allergisia reaktioita. Testaus ennen hoitoa ja tiedustelu käytetyistä aineista voi auttaa välttämään ongelmia.
 • Infektioriski: Toimenpiteet, kuten mikroneulaus tai injektiot, voivat lisätä infektioriskiä, jos välineitä ei desinfioida kunnolla tai jos hoito suoritetaan epästeriileissä olosuhteissa.
 • Väärin käytetyt injektiot: Injektiot, kuten Botox tai täyteaineet, voivat aiheuttaa epäsymmetriaa tai muita komplikaatioita, jos ne suoritetaan epäpätevän tekijän toimesta. Varmista, että hoito suoritetaan sertifioidun ammattilaisen toimesta.
 • Liiallinen kuorinta: Kemialliset kuorinnat ja mikrodermabrasio voivat vahingoittaa ihoa, jos niitä käytetään liian aggressiivisesti tai liian usein.
 • Ei-toivotut esteettiset tulokset: Jotkut esteettiset toimenpiteet, kuten täyteaineet tai muut muotoilutekniikat, voivat johtaa tuloksiin, jotka eivät vastaa odotuksia. Keskustele ammattilaisen kanssa selkeästi siitä, mitä odotat hoidolta.
 • Kivut ja epämukavuus: Joissain esteettisissä hoidoissa voi olla epämukavuutta tai kipua, erityisesti injektioissa tai syvissä kuorinnoissa. On tärkeää tietää, mitä odottaa etukäteen.
 • Pitkä toipumisaika: Joihinkin esteettisiin toimenpiteisiin voi liittyä turvotusta, punoitusta tai mustelmia, jotka vaativat aikaa parantua. Huomioi tämä aikataulua suunnitellessa.
 • Korkeat kustannukset: Esteettiset prinsessahoidot voivat olla kalliita, erityisesti jos ne sisältävät useita palveluita. On tärkeää varmistaa, että saat vastinetta rahallesi ja tiedät hoidon kokonaiskustannukset.

Esteettinen prinsessahoito kokonaisvaltaista palvelua

Esteettisen hoitolan prinsessahoito on räätälöity kokonaisvaltainen kokemus, jossa yhdistyvät kauneus ja hyvinvointi. Hoitolan ympäristö on usein rentouttava ja ylellinen, mikä tekee siitä täydellisen paikan hemmotella itseä tai viettää aikaa ystävien kanssa. Tällaiset hoidot ovat usein suosittuja erityistapahtumien, kuten syntymäpäivien, häiden tai muiden juhlapäivien yhteydessä.