Eroon rintaimplanteista

Kirjoittaessani tätä postausta, olen 34-vuotias tavallinen nainen, joka kärsi nuoruudessaan pienistä rinnoista. Tämä tilanne korjattiin, kun sain silikonirinnat Tallinnassa vuonna 2012. Nyt vuonna 2019 olen päättänyt luopua rintaimplanteistani. Matkani Terhin ja Johannan kanssa (kyllä, annoinkin heille nimet aikoinaan) ei loppujen lopuksi ollut pitkä, eikä se ollut täynnä vastoinkäymisiä tai ongelmia. Silti tunnen, että elämäni heidän kanssaan on tulossa päätökseensä. Vihdoin!

Tässä blogissa käyn läpi tapahtumat, jotka johtivat implanttien hankkimiseen. Jaan myös kokemukseni vuoden 2012 leikkauksesta ja siitä toipumisesta. Esteettinen kirurgia on aihe, jossa on monta eri puolta esiteltävänä.

Siitä lähtien kun aloin blogata, olen juuri varannut ajan konsultaatioon rintaimplanttien poistamisesta. Konsultaatio on kahden viikon päästä, ja leikkausaika on myös jo varattu. Se on alle kuukauden päässä. Pääpaino postauksissani tulee olemaan tässä prosessissa – rintaimplanttien poisto.

Olen iloinen, että löysit tänne. Jos harkitset rintaimplanttien hankkimista etkä ole varma mitä tehdä, olet ehkä tullut oikeaan paikkaan. Toivon, että se, mitä olen kirjoittanut, auttaa sinua ja antaa sinulle uskoa siihen, että rintaimplanttien poisto voi olla oikea ratkaisu sinulle, eikä siihen tarvitse pelätä tai tuntea häpeää.

Jos taas harkitset implanttien hankkimista, mutta sinulla on pieniä epäilyksiä, suosittelen lukemaan postauksiani. Ne saattavat antaa sinulle kuvan siitä, millaista elämä rintaimplanttien kanssa on, kun kaikki alkaa sujua todella hyvin alusta asti, mutta jotain tuntuu silti menevän pieleen koko ajan.

-S-

Huomautus: Blogi päivittyy todella hitaasti kiireisen elämäni vuoksi. Tuotan useita eri sivustoja, yhtenä esimerkkinä digitalcollaborationtool.com. Opiskelen samalla, joten aikaa blogipäivityksiin ei juuri ole. En myöskään tarkista blogin sähköpostia kovin usein, sillä unohdan sen jatkuvasti. Nopeampi tapa ottaa yhteyttä on kommentoida suoraan postauksiin.🙂

Lue myös: Kauneusoperaation rahoitus

One Comment

  1. Pekkis

    Todellisuudessa enemmistö suomalaisista pitää implantteja rumina, myös miehet. Ne myös kertovat heikosta itsetunnosta, joka on ainakin mulle turn off.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *