Microblanding kulmat

Kulmakarvat ovat olennainen osa kasvojen kauneutta ja symmetriaa. Ne kehystävät kasvoja ja voivat tehdä suuren eron ulkonäössä. Vuosien varrella on kehitetty erilaisia tapoja muotoilla ja täyttää kulmakarvoja, mutta yksi, joka on saavuttanut valtavan suosion viime vuosina, on microblading kulmat.

Mitä on microblading?

Microblading on menetelmä, joka mahdollistaa luonnollisten ja realististen kulmakarvojen luomisen. Se on puolipysyvä tekniikka, joka antaa kulmakarvoille täyteläisen ja määritellyn ulkonäön. Menetelmä on alkujaan peräisin Japanista, mutta se on levinnyt ympäri maailmaa ja suorastaan vallannut kauneusalan.

Microblading kulmat

Miten microblading kulmat tehdään?

Microbladingissä käytetään erittäin ohuita neuloja, jotka upotetaan ihoon ja jotka sisältävät erityisesti valmistettuja pigmenttejä. Näillä neuloilla luodaan ohuita viivoja, jotka muistuttavat luonnollisia kulmakarvoja. Tämä tekniikka mahdollistaa kulmien muodon ja tiheyden täydellisen hallinnan.

Käytännössä microblading kulmat tehdään yleensä näin:

Vaihe 1: Esivalmistelu

 1. Konsultaatio: Ennen hoitoa sinun tulee ensin keskustella microblading-asiantuntijan kanssa. Keskustelussa määritellään toiveesi kulmien muodosta, tiheydestä ja väristä sekä käydään läpi mahdolliset allergiat tai lääketieteelliset kysymykset.
 2. Muodon ja värin suunnittelu: Asiantuntija voi piirtää kulmien muodon ja värit, jotta saat käsityksen siitä, miltä ne näyttävät ennen varsinaista microblading-hoitoa. Voit antaa palautetta ja tehdä muutoksia ennen varsinaista työskentelyä.

Vaihe 2: Puudutusaineen levitys

 1. Puudutusaineen levitys: Ennen microblading-hoitoa ihollesi levitetään paikallispuudutusaine, jotta tunnet mahdollisimman vähän epämukavuutta. Puudutusaineen annetaan vaikuttaa noin 20-30 minuuttia ennen varsinaista hoitoa.

Vaihe 3: Microblading-hoito

 1. Valmistelu: Microblading-neulat valitaan kulmakarvojesi muodon ja paksuuden perusteella. Neulat upotetaan pigmenttiin, joka vastaa toivomaasi kulmakarvan väriä.
 2. Karvojen piirtäminen: Käyttäen microblading-kynää tai kynää, asiantuntija alkaa piirtää yksittäisiä kulmakarvoja ohuilla, tarkasti hallituilla viivoilla. Tekniikka vaatii taitoa ja tarkkuutta, koska tavoitteena on luoda luonnollisen näköinen lopputulos.
 3. Värikerrosten lisääminen: Usein microblading-hoidon aikana lisätään useita värikerroksia saavuttaakseen halutun intensiteetin ja varmistaakseen, että pigmentti imeytyy ihoon asianmukaisesti.

Vaihe 4: Viimeistely

 1. Puhdistus: Kun microblading on valmis, kulmakarvat puhdistetaan hellävaraisesti poistamalla ylimääräinen pigmentti ja desinfioimalla alue.
 2. Ohjeet jälkihoitoon: Asiantuntija antaa sinulle ohjeet jälkihoitoon, mukaan lukien ohjeet siitä, miten pitää kulmat puhtaina ja miten välttää kosteutta tai voimakasta hikoilua seuraavien päivien aikana.
 3. Seuranta: Usein sinulle annetaan aika seurantakäynnille, jossa varmistetaan, että microblading-hoito onnistui odotetusti ja annetaan tarvittaessa lisäohjeita hoitoon.

Microblading-hoito on taitolaji, ja sen suorittaminen vaatii asianmukaista koulutusta ja kokemusta. Siksi on tärkeää valita ammattitaitoinen ja luotettava microblading-asiantuntija varmistaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lisäksi on tärkeää noudattaa huolellisesti jälkihoito-ohjeita varmistaaksesi, että kulmakarvat paranevat asianmukaisesti ja saavat kauniin lopputuloksen.

Microblading kulmat hinta

Microblading kulmat hinta

 Microblading-kulmien hinta voi vaihdella alueittain, asiantuntijan kokemuksen mukaan sekä siitä, mitä palveluun sisältyy (esim. ensimmäinen hoitokerta, seurantakäynnit jne.). Yleisesti ottaen microblading-hoito voi maksaa noin 200-800 euroa kertakäynniltä riippuen paikallisista hinnoista ja tarjotuista palveluista.

On tärkeää huomioida, että microblading on investointi ja hinta voi vaihdella sen mukaan, kuinka kokenut ja koulutettu microblading-asiantuntija on sekä minkä tyyppisiä palveluita ja lisäetuja sisältyy hintaan.

Halvempi hinta ei aina tarkoita parempaa laatua, joten on tärkeää tehdä huolellista tutkimusta ja valita luotettava ja ammattitaitoinen tekijä, joka tarjoaa laadukasta palvelua.

Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että microblading-hoidon hinta saattaa sisältää useita tekijöitä, kuten alkukonsultaation, hoitokertojen määrän, mahdolliset seurantakäynnit ja jälkihoitoon tarvittavat tuotteet.

On suositeltavaa pyytää selkeä hinta-arvio ennen hoidon aloittamista ja varmistaa, että kaikki kustannukset on otettu huomioon. Microblading kulmia voidaan tehdä esimerkiksi kosmetologin vastaanotolla tai esteettisellä klinikalla.

Microblading kulmat ja jälkihoito

Microblading-kulmien jälkihoito on tärkeä osa prosessia, joka varmistaa, että kulmakarvat paranevat asianmukaisesti ja säilyttävät kauniin lopputuloksen pitkällä aikavälillä. Tässä on muutamia avainasioita, jotka on hyvä pitää mielessä microblading-hoidon jälkihoidossa:

1. Puhdistus

 • Vältä kastamasta kulmakarvojasi tai altistamasta niitä vedelle seuraavan 7-10 päivän ajan hoidon jälkeen. Tämä auttaa pigmentin asettumisessa ja parantumisessa.
 • Puhdista varovasti kulmakarvat kostealla vanulla tai pumpulipuikolla tarvittaessa. Vältä kuitenkin hankaamista tai vetämistä kulmakarvojen alueelle.

2. Vältä kosteutta ja hikoilua

 • Vältä saunaa, uimista, kovaa fyysistä rasitusta ja voimakasta hikoilua seuraavan viikon ajan microblading-hoidon jälkeen. Liiallinen kosteus ja hiki voivat häiritä pigmentin paranemista.

3. Vältä kosketusta ja meikkausta

 • Vältä koskettamasta kulmakarvojasi likaisilla käsillä ja vältä meikin käyttöä kulmakarvojen alueella ensimmäisten päivien aikana. Tämä auttaa estämään infektioriskin ja varmistaa, että pigmentti paranee tasaisesti.

4. Vältä aurinkoa

 • Vältä altistumista suoralle auringonvalolle ja solariumille seuraavan kahden viikon ajan microblading-hoidon jälkeen. Aurinko voi haalistaa pigmenttiä ja aiheuttaa epätasaisen paranemisen.

5. Vältä kemikaaleja

 • Vältä voimakkaita kemikaaleja, kuten saippuaa, puhdistusaineita, voiteita ja kasvojenhoitotuotteita, jotka voivat ärsyttää kulmakarvojen ihoa ja häiritä paranemista.

6. Käytä suojavoidetta

 • Kun olet ulkona, käytä aurinkovoidetta kulmakarvojen alueelle suojatakseen niitä auringon haitallisilta vaikutuksilta ja pigmentin haalistumiselta.

7. Vältä uusia toimenpiteitä

 • Vältä kulmakarvojen muotoilua tai muuta kasvojen alueen kosmeettista toimenpidettä noin kuukauden ajan microblading-hoidon jälkeen.

8. Seurantakäynti

 • Usein microblading-asiantuntija suosittelee seurantakäyntiä noin 4-6 viikon kuluttua hoidosta, jotta voidaan varmistaa, että kulmakarvat ovat parantuneet asianmukaisesti ja tarvittaessa tehdä korjauksia.

Noudata tarkasti microblading-asiantuntijan antamia jälkihoito-ohjeita varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja että kulmakarvat paranevat ilman komplikaatioita.

Mikä tekee microbladingistä niin suositun?

 1. Luonnollinen lopputulos: Microbladingin avulla saavutetaan luonnollisen näköiset kulmakarvat. Tekniikka mahdollistaa yksilöllisten karvojen piirtämisen, joten lopputulos on hyvin aidon näköinen.
 2. Pysyvyys: Vaikka microblading kulmat eivät ole lopullinen ratkaisu, se kestää useita vuosia ennen kuin pigmentti haalistuu kokonaan. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia täydellisistä kulmakarvoista pitkään ilman jatkuvaa huolta meikkaamisesta.
 3. Vaivattomuus: Kun microblading kulmat on tehty, sinun ei tarvitse huolehtia kulmien muotoilusta tai täyttämisestä joka päivä. Se säästää aikaa ja vaivaa aamuisin ja antaa sinulle aina valmiiksi siistit kulmakarvat.
 4. Soveltuvuus erilaisille kulmakarvoille: Microbladingia voidaan käyttää kaikenlaisten kulmakarvojen täyttämiseen ja muotoiluun, olivat ne sitten ohuet, paksut, harvat tai epäsäännölliset. Jokaiselle voidaan luoda yksilöllinen ja imarteleva lopputulos.
Kulmien microblading

Onko microblading oikea menetelmä sinulle?

Vaikka kulmien microblading tarjoaa monia etuja, se ei välttämättä ole sopiva kaikille. Heille, joilla on taipumus keloidiarpiin tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä, voi olla suositeltavaa välttää microbladingia. On myös tärkeää valita kokenut ja ammattitaitoinen tekijä varmistaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen ja vähentääkseen komplikaatioiden riskiä.

Ennen kuin päätät otatko microblading kulmat, on suositeltavaa kuulla asiantuntijaa, joka voi arvioida ihosi tilan ja antaa sinulle lisätietoa menetelmästä.

Microblading kulmat – Hyödyt

1. Luonnollinen lopputulos. Microblading mahdollistaa luonnollisen näköisten kulmakarvojen luomisen. Tekniikkaa käyttämällä voidaan luoda yksilöllisiä karvoja ja saavuttaa täydellinen harmonia kasvojen piirteiden kanssa. Lopputulos on usein niin realistinen, että ulkopuoliset eivät välttämättä edes huomaa eroa luonnollisten ja microblading-kulmien välillä.

2. Pitkäkestoinen tulos. Vaikka microblading kulmat ei tosiaan olekaan täysin pysyvä ratkaisu, sen tarjoama tulos kestää yleensä vuosia. Kun microblading on tehty kunnolla ja asianmukaisesti hoidettu, kulmakarvat säilyvät kauniina ja muotoiltuina pitkään, mikä säästää aikaa ja vaivaa päivittäisessä meikkaamisessa.

3. Säästää aikaa. Monille jokapäiväinen kulmakarvojen meikkaaminen voi olla aikaa vievää ja turhauttavaa. Microbladingin avulla voit unohtaa tämän päivittäisen rutiinin ja säästää arvokasta aikaa aamuisin. Täydellisesti muotoillut kulmakarvat ovat aina valmiina ilman meikkivoiteen ja kulmakynän käyttöä.

4. Korjaa epäsymmetriat. Epäsymmetriset tai ohuet kulmakarvat voivat olla esteettinen haaste monille. Microblading kulmat tarjoavat mahdollisuuden korjata näitä epätasaisuuksia ja luoda tasapainoisempi ilme. Kokenut microblading-asiantuntija pystyy luomaan kulmakarvat, jotka sopivat täydellisesti kasvojesi muotoon ja piirteisiin.

5. Luonnollinen vaihtoehto meikille. Jos olet luonnonkosmetiikan ystävä tai haluat yksinkertaisesti vähentää päivittäisten meikkirutiiniesi määrää, microblading voi olla ihanteellinen vaihtoehto. Sen avulla voit saavuttaa huolitellun ja tyylikkään ilmeen ilman meikkipussin säännöllistä käyttöä.

6. Parantaa itsetuntoa. Kauneudenhoidon tulokset voivat vaikuttaa merkittävästi itsetuntoon ja itseluottamukseen. Täydellisesti muotoillut ja täytetyt kulmakarvat voivat antaa sinulle lisävarmuutta ja tehdä sinusta tuntea itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi omassa ihotyypissäsi.

Mmicroblading tarjoaa monia merkittäviä etuja, mikäli etsit pysyvää ja luonnollista ratkaisua täydellisiin kulmakarvoihin.

Microblading kulmakarvat – Haitat

Vaikka microbladingilla on monia etuja, on tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset haitat ja riskit ennen kuin sitoudut tähän menettelyyn.

1. Infektioriski. Microblading on invasiivinen menettely, joka vaatii ihon puhkaisemista neulojen avulla. Tämä altistaa sinut infektioiden riskille, varsinkin jos hygieniaa ei noudateta asianmukaisesti. Infektiot voivat aiheuttaa epämukavuutta, turvotusta ja punoitusta.

2. Allergiset reaktiot. Pigmentit, joita käytetään microbladingissa, voivat aiheuttaa allergisia reaktioita joillekin ihmisille. Vaikka allergiset reaktiot ovat harvinaisia, ne voivat olla vakavia ja vaatia lääkärin hoitoa. Ennen microblading-hoitoa on tärkeää keskustella allergioista ja herkkyyksistä microblading-asiantuntijan kanssa.

3. Värimuutokset. Microbladingin pigmentit saattavat haalistua ajan myötä altistumisen vuoksi auringonvalolle, kemikaaleille tai ihon luonnolliselle uusiutumiselle. Tämä voi johtaa siihen, että kulmakarvat näyttävät epätasaisilta tai värit vaihtuvat. Tarvittaessa pigmenttien uusiminen saattaa olla tarpeen ylläpitääkseen kulmien kauneutta.

4. Epätyydyttävä tulos. Vaikka hyvin tehty microblading-hoito voi tuottaa upean lopputuloksen, on myös mahdollista, että tulos ei vastaa odotuksia. Epäsymmetriset kulmakarvat, väärä väri tai muut virheet voivat johtua kokemattomuudesta tai virheellisestä tekniikasta. Korjaaminen saattaa vaatia lisätoimenpiteitä ja kustannuksia.

5. Haavan paranemisen aika. Microblading-hoidon jälkeen tarvitaan aikaa haavan paranemiseen ja pigmentin asettumiseen. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta ja rajoittaa tietyntyyppistä toimintaa, kuten altistumista vedelle tai voimakkaalle hikoilulle. Lisäksi kulmakarvat saattavat näyttää aluksi tummemmilta ja voimakkaammilta kuin lopullinen tulos.

6. Sopimattomuus tietyille ihmisille. Microblading ei välttämättä sovi kaikille, erityisesti niille, joilla on tietyt ihosairaudet, kuten psoriasis tai ekseema, tai jotka ovat alttiita arpien muodostumiselle. Lisäksi raskaana olevien naisten ei yleensä suositella käyttävän microbladingia.

Mitä eroa on kestopigmentoinnilla ja microbladingilla?

Kokosimme alla olevaan taulukkoon eroja ja samankaltaisuuksia microbladingin ja kestopigmentoinnin välillä.

PiirreMicrobladingKestopigmentointi
TekniikkaManuaalinen menetelmä ohuilla neuloillaKoneellinen laite pigmentin levitykseen
LopputulosLuonnollinen, yksittäisten karvojen jäljitelmäPehmeämpi, tasaisempi lopputulos
KestoYleensä 1–3 vuottaUseita vuosia, vaatii säännöllistä huoltoa
KustannuksetUsein hieman kalliimpiUsein hieman edullisempi
JälkihoitoNoudatettava tarkasti jälkihoito-ohjeitaSama kuin microbladingissa

Microblading kulmat mullistavat kauneudenhoitorutiinit

Microblading on mullistanut kulmien kauneudenhoitorutiinin monille ihmisille ympäri maailmaa. Sen avulla voit saavuttaa täydelliset ja luonnollisen näköiset kulmakarvat ilman jatkuvaa meikkaamista. Vaikka se ei ole sopiva kaikille, monet ovat löytäneet siitä ratkaisun kulmakarvahaasteisiinsa ja nauttineet sen tarjoamista eduista. Jos olet unelmoinut täydellisistä kulmakarvoista, microblading kulmat voivat olla juuri sinua varten.

Tutustu seuraavaksi: Ripsienpidennykset