Ohi on!

Oon nyt vähän jotenkin ihmeissäni ja väsynytkin, juuri päästiin kotiin Helsingistä. Halusin kuitenkin heti purkaa ensimmäisiä fiiliksiä implanttien poiston jälkeen. Palaan näihin tarkemmin kyllä, mutta nyt ei pidempää stooria saa tehtyä. Sänky meinaa kutsua!

Tärkeimmät speksit:

  • Helsinki Clinicin koko henkilökunta on puhdasta timanttia! Loistava, ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä hoito alusta loppuun, täydet viis tähteä!
  • Operaatio kesti hieman päälle 20 minuuttia, kipua en tuntenut.
  • Todella epämiellyttävää muljahtelua tuntui, kun implanttia otettiin ulos.
  • Hyvä olo välittömästi leikkauksen jälkeen, ei ollenkaan tarvetta maata, mutta makasin varmuuden vuoksi reilun puoli tuntia.
  • En katsonut rintoja paljaana siinä klinikalla, mutta puolittaisessa makuuasennossa ihmettelin, miten ok ne ainakin paita päällä näyttivät – eivät alkuunkaan niin pieniltä, kuin olin etukäteen kuvitellut.

Nyt kotona menin heti peilin eteen ja hmm.. sanotaan näin, että aika reppanat ovat. Tiedän kuitenkin, ettei tämä ole lopullinen tilanne, ja nyt tarvitaan aikaa. Lisäksi, ei mua kyllä todellakaan tällä hetkellä noiden ulkonäkö edes kiinnosta.

Uskaltauduin myös koskemaan. Ai vitsit, NE ON PEHMEET! <3

Automatkalta muuten huomio: en ole koskaan kunnolla ajatellut sitä, miten rintaimplantit tuntuvat (tai mun kohdalla ovat ainakin tuntuneet) myös ihan siis niinkin pienessä asiassa, kuin autolla ajaessa. Pienikin töyssy, ja tulee sellainen jännä tuntemus. Nyt ei mitään sellaista ollut. Avaan tätä myöhemmin lisää.

Leikkaus tuntui alkuun todella pelottavalta, mutta Helsinki Clinicin porukka teki tilanteesta ja kokemuksesta erittäin miellyttävän.  Kiitos tuhannesti, oon todella tyytyväinen, jäi hirmu hyvä mieli! En olisi villeimmissä kuvitelmissanikaan osannut ajatella, että tästä jää näin hyvä fiilis.

Nyt zzz.