Parhaat hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset ovat yksi monipuolisimmista ja suosituimmista kauneudenhoitomenetelmistä, jotka mahdollistavat erilaisten hiustyylien kokeilemisen ja antavat uuden ulottuvuuden oman hiustyylin muokkaamiseen. Tämä artikkeli tutkii hiustenpidennysten maailmaa, niiden erilaisia tyyppejä ja niiden tarjoamia etuja.

Hiustenpidennystekniikoiden valinta riippuu pitkälti yksilöllisistä mieltymyksistä, hiusten tyypistä ja hoidon ylläpitovaatimuksista. On tärkeää kuulla ammattilainen ja valita tekniikka, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja elämäntyyliin. Korkealaatuiset lisähiukset ja ammattitaitoinen asennus voivat varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Parhaat hiustenpidennykset lista

 1. Bphair
 2. Simplyhair
 3. Rapunzel of Sweden
 4. Easy Tape
 5. Blong
Parhaat hiustenpidennykset

Mikä on hiustenpidennys?

Hiustenpidennys on menetelmä, jossa lisähiuksia kiinnitetään luonnollisten hiusten juuriin tai päänahkaan. Nämä lisäkset voivat olla valmistettu synteettisistä kuiduista tai aidoista hiuksista, jotka on käsitelty ja värjätty vastaamaan asiakkaan omaa hiustyyliä.

Erilaiset hiustenpidennystyypit

Hiustenpidennykset ovat saavuttaneet suuren suosion kauneudenhoitomaailmassa, tarjoten monia erilaisia tekniikoita, joilla voidaan saavuttaa haluttu pituus, paksuus ja tyyli. Alla käsitellään tarkemmin joitakin yleisiä hiustenpidennystekniikoita:

Teippipidennykset

Teippipidennykset kiinnitetään luonnollisten hiusten juuriin kahdella teipillä, jotka pitävät lisäkkeet paikoillaan. Ne ovat nopeita ja helppoja kiinnittää ja poistaa.

Teippipidennykset ovat suosittu ja kätevä hiustenpidennystekniikka, joka tarjoaa monipuolisuutta ja helppoutta niiden käytössä. Tämä tekniikka on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat nopeita muutoksia hiustyyliinsä ilman pitkiä istuntoja kampaajalla. Seuraavaksi käsittelemme tarkemmin teippipidennyksiä, niiden kiinnitystä, hyötyjä ja huoltoa.

Teippien kiinnitys

 1. Valmistelu: Ennen teippipidennysten kiinnittämistä kampaaja arvioi asiakkaan hiusten tilanteen ja valitsee sopivat pidennykset. Hiukset pestään ja kuivataan huolellisesti ennen kiinnitystä.
 2. Osioiminen: Kampaaja osioi asiakkaan hiukset pieniksi osioiksi helpottamaan teippipidennysten kiinnitystä. Osioinnin avulla varmistetaan myös, että pidennykset asettuvat tasaisesti ja luonnollisesti.
 3. Kiinnitys: Teippipidennykset koostuvat kahdesta nauhasta, joissa kummassakin on teippi. Yksi nauha kiinnitetään asiakkaan omaan hiukseen ja toinen nauha asetetaan päälle. Tämä luodaan kuin ”sandwich”, jossa luonnolliset hiukset ovat teippien välissä.
 4. Puristaminen: Kun teippipidennys on paikoillaan, kampaaja puristaa teipit yhteen varmistaakseen niiden tiukka kiinnitys. Tämä prosessi toistetaan kunnes kaikki pidennykset on kiinnitetty.
Parhaat teippipidennykset

Teippien hyödyt

 1. Nopea kiinnitys ja poisto: Teippipidennykset kiinnittyvät nopeasti, mikä tarkoittaa lyhyempää aikaa kampaajalla. Samoin ne voidaan poistaa suhteellisen nopeasti ja helposti erityisillä liuottimilla.
 2. Luonnollinen ilme: Teippipidennykset sekoittuvat luonnollisesti omaan hiuslaatuun ja antavat siksi erittäin luonnollisen lopputuloksen.
 3. Helppo huolto: Teippipidennykset eivät vaadi erityistä huoltoa. Asiakas voi harjata hiuksia normaalisti ja käyttää tavallisia hiustenhoitotuotteita.
 4. Monipuoliset tyylimahdollisuudet: Teippipidennykset mahdollistavat erilaiset kampaukset ja tyylit. Ne voidaan leikata ja muotoilla halutulla tavalla.

Teippipidennyksen hoito-ohjeet

 • Harjaus: Suositellaan säännöllistä harjausta pidennysten ylläpitämiseksi. Harjaamisen tulisi tapahtua varovaisesti välttäen liiallista vetämistä.
 • Pesu: Hiukset voi pestä normaalisti, mutta on tärkeää välttää liian kuumaa vettä ja liiallista hieromista.
 • Käynti kampaajalla: Säännölliset käynnit kampaajalla varmistavat, että pidennykset pysyvät kunnossa ja kiinnittyvät hyvin.

Teippipidennykset ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nopeaa ja helppoa hiustenpidennystä. Ammattitaitoinen asennus ja asianmukainen hoito varmistavat, että teippipidennykset näyttävät upeilta pitkään.

Keratiinipidennykset eli sinettipidennykset

Keratiinipidennykset liitetään luonnollisiin hiuksiin sulatetulla keratiinivahalla. Tämä menetelmä tarjoaa luonnollisen lopputuloksen ja pitkäkestoisen kiinnityksen.

Keratiinipidennykset, tunnetaan myös nimellä sinettipidennykset, ovat hiustenpidennystekniikka, joka tarjoaa pitkäkestoisen ja luonnollisen ratkaisun hiusten pidentämiseen ja tuuhentamiseen. Seuraavaksi käsittelemme tarkemmin keratiinipidennyksiä, niiden kiinnitystä, edut ja huoltoa.

Parhaat sinettipidennykset

Sinettipidennyksen kiinnitysprosessi

 1. Valmistelu: Keratiinipidennysten kiinnitysprosessi alkaa hiusten valmistelulla. Hiukset pestään huolellisesti ja kuivataan ennen pidennysten kiinnitystä.
 2. Osioiminen: Kampaaja osioi hiukset pieniksi osioiksi helpottamaan pidennysten kiinnittämistä. Tämä varmistaa myös sen, että pidennykset sekoittuvat luonnollisesti oman hiuksen kanssa.
 3. Keratiinin levitys: Kampaaja sulattaa keratiinivahaa, joka on läpinäkyvää ja väritöntä, ja levittää sen huolellisesti pidennyksen juureen ja omien hiusten väliin.
 4. Kiinnitys: Pidennys asetetaan oman hiuksen juureen, ja kampaaja painaa ne yhteen käyttäen erityistä lämpötyökalua. Lämpö saa keratiinivahan kovettumaan, muodostaen vahvan ja kestävän sidoksen.
 5. Viimeistely: Kampaaja viimeistelee prosessin tarkistamalla, että kaikki pidennykset ovat turvallisesti kiinni ja tasaisesti jakautuneet hiuksissa.

Sinettipidennyksen edut

 1. Pitkäkestoinen kiinnitys: Keratiinipidennykset tarjoavat yleensä pitkäkestoisen kiinnityksen, usein useita kuukausia, riippuen hoidosta ja hiusten kasvusta.
 2. Luonnollinen lopputulos: Koska keratiinivaha sekoittuu luonnollisesti oman hiuksen kanssa ja on läpinäkyvää, lopputulos näyttää erittäin luonnolliselta.
 3. Monipuolinen tyyli: Keratiinipidennykset mahdollistavat monipuoliset kampaukset ja muotoilut. Hiukset voidaan leikata ja muotoilla tarpeen mukaan.
 4. Ei näkyviä liitoskohtia: Koska keratiinivaha on läpinäkyvää, pidennysten liitoskohdat eivät ole näkyviä eivätkä tunnu kovilta.

Sinettipidennyksen hoito-ohjeet

 • Varovainen harjaus: Suositellaan varovaista harjausta välttäen vetämistä liikaa. Hiustenpesun yhteydessä on myös hyvä varoa voimakasta hierontaa.
 • Käytä lämpösuojaa: Jos käytät muotoilulaitteita, kuten suoristusrautaa tai kiharrinta, suojaa hiukset lämpösuojatuotteilla.
 • Vältä voimakasta kemikaalien käyttöä: Voimakkaat kemikaalit voivat vaikuttaa keratiinivahaan. Vältä voimakkaita värjäyksiä tai kemiallisia käsittelyjä, jotka voivat heikentää kiinnitystä.
 • Säännölliset kampaajakäynnit: Säännölliset kampaajakäynnit varmistavat, että pidennykset ovat kunnossa ja voivat hyvin.

Keratiinipidennykset ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät luonnollista ja pitkäkestoista hiustenpidennystekniikkaa. Asiantunteva kampaaja voi tarjota yksilöllisiin tarpeisiin sopivan ratkaisun ja varmistaa, että pidennykset näyttävät upeilta pitkään.

Kierrekiinnitys

Kierrekiinnitys on menetelmä, jossa lisähiukset kierretään luonnollisten hiusten ympärille ja kiinnitetään pienillä silikoni- tai metallirenkailla.

Kierrekiinnitys on innovatiivinen hiustenpidennystekniikka, joka tarjoaa luonnollisen lopputuloksen ja mahdollistaa monipuolisen tyylin. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin kierrekiinnitystekniikkaan, sen kiinnitysprosessiin, eduihin ja huoltoon.

Kierrekiinnityksen kiinnitysprosessi

 1. Osioiminen: Ennen kierrekiinnitystekniikan aloittamista kampaaja osioi asiakkaan hiukset. Osioinnin avulla varmistetaan, että pidennykset voidaan kiinnittää tasaisesti ja luonnollisesti.
 2. Kierteiden valinta: Kampaaja valitsee sopivat kierteet, jotka voivat olla silikonia tai metallia. Kierteiden väri valitaan asiakkaan hiusten sävyn mukaan.
 3. Kierteiden kiinnitys: Jokainen lisähiusosa kiinnitetään oman hiuksen ympärille valituilla kierteillä. Tämä prosessi voidaan tehdä koko pään alueella tai vain osassa hiuksia, riippuen halutusta lopputuloksesta.
 4. Puristaminen: Kampaaja puristaa kierteet tiukasti, mutta kuitenkin varovaisesti, varmistaen, että pidennykset ovat turvallisesti kiinni ja että ne sekoittuvat luonnollisesti oman hiuksen kanssa.
 5. Viimeistely: Viimeistelyvaiheessa kampaaja tarkistaa vielä kerran, että kaikki pidennykset ovat tasaisesti jakautuneet ja näyttävät luonnollisilta.
Parhaat kierrekiinnityspidennykset

Kierrekiinnityksen edut

 1. Luonnollinen ilme: Kierrekiinnitys tarjoaa erittäin luonnollisen lopputuloksen, koska lisähiukset kiinnitetään oman hiuksen ympärille eikä näkyviä liitoskohtia ole.
 2. Mukavuus: Koska kierteet ovat pehmeitä ja joustavia, ne tuntuvat mukavilta eivätkä aiheuta ylimääräistä painoa tai epämukavuutta.
 3. Monipuoliset tyylit: Kierrekiinnitys mahdollistaa monipuoliset kampaukset ja tyylit. Hiukset voidaan asettaa eri tavoin, ja niitä voi muotoilla halutulla tavalla.
 4. Pitkäkestoinen kiinnitys: Kierrekiinnitys voi tarjota pitkäkestoisen ratkaisun hiustenpidennyksiin. Oikealla hoidolla ja ylläpidolla pidennykset voivat kestää useita kuukausia.

Kierrekiinnityksen hoito-ohjeet

 • Varovainen harjaus: Suositellaan varovaista harjausta välttäen liiallista vetämistä kierteistä.
 • Käynti kampaajalla: Säännölliset kampaajakäynnit varmistavat, että pidennykset ovat kunnossa ja että ne on kiinnitetty turvallisesti.
 • Varovainen käsittely: Varo liiallista hankausta tai vetämistä, erityisesti märillä hiuksilla, jotta kierteet eivät vahingoitu.

Kierrekiinnitys on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat luonnollisen ja mukavan hiustenpidennyksen. Ammattitaitoinen kampaaja voi tarjota yksilöllisiin tarpeisiin sopivan kierrekiinnityksen ja opastaa asianmukaisessa hoidossa.

Punos- tai hiusnauhapidennykset

Nauhapidennykset ovat nauhoja, jotka kiinnitetään hiuspohjaan tai olemassa oleviin hiuksiin, tarjoten täyteläisen ja luonnollisen ilmeen.

Punos- tai hiusnauhapidennykset ovat suosittu hiustenpidennystekniikka, joka antaa täyteläisyyttä ja pituutta luonnolliselle hiuslaadulle. Tämä tekniikka mahdollistaa monipuoliset kampaukset ja tarjoaa erittäin luonnollisen lopputuloksen. Tutustutaan tarkemmin punos- tai hiusnauhapidennyksiin, niiden kiinnitysprosessiin, etuihin ja huoltoon.

Punos- tai hiusnauhapidennyksen kiinnitysprosessi

 1. Valmistelu: Kampaaja valmistelee asiakkaan hiukset pesemällä ja kuivaamalla ne huolellisesti ennen pidennysten kiinnitystä.
 2. Osioiminen: Hiukset osioidaan pieniksi osioiksi, jotta pidennykset voidaan kiinnittää tasaisesti ja luonnollisesti.
 3. Hiusnauhojen kiinnitys: Hiusnauhat, jotka ovat ohuita ja joustavia, kiinnitetään hiuspohjaan tai olemassa oleviin hiuksiin. Nauhat asetetaan kiinni ja puristetaan paikoilleen varovasti.
 4. Punos- tai hiusnauhojen liitoskohdat: Liitoskohdat pyritään sijoittamaan huomaamattomasti ja niin, että ne sekoittuvat luonnollisesti omaan hiuslaatuun.
 5. Viimeistely: Kampaaja tarkistaa, että kaikki pidennykset ovat tasaisesti jakautuneet ja näyttävät luonnollisilta. Tarvittaessa hiukset voidaan leikata tai muotoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Punos- tai hiusnauhapidennykset

Punos- tai hiusnauhapidennyksen edut

 1. Luonnollinen ilme: Punos- tai hiusnauhapidennykset tarjoavat erittäin luonnollisen lopputuloksen, koska ne sekoittuvat saumattomasti omaan hiuslaatuun.
 2. Helppo kiinnitys ja poisto: Hiusnauhat kiinnittyvät nopeasti ja helposti, ja ne voidaan poistaa suhteellisen vaivattomasti.
 3. Mukavuus: Koska hiusnauhat ovat ohuita ja joustavia, ne tuntuvat mukavilta eivätkä aiheuta ylimääräistä painoa.
 4. Monipuoliset tyylimahdollisuudet: Punos- tai hiusnauhapidennykset mahdollistavat erilaiset kampaukset ja tyylit, kuten letit, poninhännät ja aaltokampaukset.

Punos- tai hiusnauhapidennyksen hoito-ohjeet

 • Varovainen harjaus: Suositellaan varovaista harjausta välttäen liiallista vetämistä nauhoista.
 • Pesu: Hiukset voi pestä normaalisti, mutta on tärkeää välttää liian kuumaa vettä ja liiallista hieromista.
 • Kampaajakäynnit: Säännölliset kampaajakäynnit varmistavat, että pidennykset ovat kunnossa ja ne on kiinnitetty turvallisesti.

Punos- tai hiusnauhapidennykset tarjoavat näppärän ja tyylikkään tavan saavuttaa täyteläisempi hiuslook. Ammattitaitoinen kampaaja voi auttaa valitsemaan oikeat pidennykset ja varmistamaan niiden asennuksen tarkasti ja turvallisesti.

Hiustenpidennysten edut

 • Pituuden ja paksuuden lisääminen: Hiustenpidennykset mahdollistavat pitkien ja paksujen hiusten saamisen ilman pitkää odottelua. Ne ovat loistava ratkaisu niille, jotka haluavat nopeita muutoksia hiustyyliinsä.
 • Värimuutokset ilman kemikaaleja: Hiustenpidennykset mahdollistavat värimuutokset ilman pysyviä kemikaaleja tai värjäyksiä. Asiakkaat voivat kokeilla eri sävyjä ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta.
 • Luonnollinen ilme: Korkealaatuiset hiustenpidennykset voidaan kiinnittää huomaamattomasti ja sekoittaa saumattomasti omaan hiuslaatuun, luoden luonnollisen ilmeen.
 • Muotoilun monipuolisuus: Hiustenpidennykset antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia kampauksia ja tyylejä, kuten lettejä, ponnareita ja kiharoita, lisäten muotoilun monipuolisuutta.

Hiustenpidennysten hoito

Vaikka hiustenpidennykset tarjoavat monia etuja, niiden asianmukainen hoito on tärkeää. Suositeltavia hoitotoimenpiteitä ovat säännölliset harjaukset, hellävarainen pesu, lämpösuojatuotteiden käyttö ja säännölliset huoltokäynnit ammattilaisen luona.

Hiustenpidennykset voivat olla ihanteellinen tapa kokeilla erilaisia hiustyylejä, lisätä pituutta tai antaa hiuksille uutta volyymia. Ne tarjoavat mahdollisuuden ilmaista itseään kauneuden kautta ja luoda juuri haluamansa ilme.

Lue myös: Parhaat kauneusklinikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *