Kyhmy rinnassa?!

Saatan olla tällä hetkellä ylistressaantunut töiden takia ja mielikuvitukseni saattaa tästä syystä laukata tavallista enemmän ja nopeammin. Saattaa myös olla, että olen rintojani tunnustellessa jättänyt tuon yhden kohdan oikeassa boobsissa kokonaan huomiotta. Toisaalta, rintaimplantti tuntuu jatkuvasti erikoiselle, niin mistä tässä enää mitään tietää.

Äsken suihkussa ollessani tavalliseen tapaani tunnustelin rintoja, ja huomasin oikeassa kyhmyn. En ole varma, onko se kyhmy. Se tuntuu kyhmyltä. Se vaikuttaa kyhmyltä. Toisaalta se voi olla myös implantin reuna, mutta kun ei se siltäkään tunnu. En saa siitä kunnolla kiinni, mutta samalla en voi sanoa, että se liikkuisi. Kipeä se ei ole, paitsi nyt kun olen sitä paniikinomaisesti näprännyt.

Voiko rintaimplantin yläreuna tuntua?

Miljoonan taalan kysymys. Olen nyt etsinyt tietoa tai kokemuksia asiasta, mutta kuten aiemminkin, minun ei onnistu löytää aiheesta mitään kunnollista. Googlettelin ”rintaimplantti lihaksen alle” ja päädyin tutkimaan Maikkarin vanhaa uutista. En osaa nyt ollenkaan sanoa, onko tuo tuntemani kyhmy oikea kyhmy, vaiko vain implantin reuna.

El Panique!

Rintaimplantti muljahtelee

Oikea rinta, jossa nyt kyhmyn havaitsin, on ollut erikoinen kyllä muutenkin. En ole kovinkaan monelle kaverille edes tainnut muistaa kertoa, että aamut ovat toisinaan hyvin mielenkiintoisia – etenkin jos erehdyn peilin eteen ilman paitaa tai liivejä.

Oikean puolen rinta näyttää toisinaan kulmikkaalta, mutta ei sivusta katsottuna, vaan suoraan edestä. Rinnan alaosa on kuin ”valahtanut” ja rinnan muoto on hyvin kummallinen. Laitan tällaisina aamuina kädet tissin alle ja ikäänkuin hieron sitä hetken ja Avot Sie! Hetken päästä se näyttää taas aivan normaalilta – ei todellakaan repsota enää alareuna ja homma ok. Sitten mascarat ripsiin ja lilat luomiin ja all good to go.

Tätä implantin omaa elämää on jatkunut jo niin kauan, että siitä on tullut mulle normaalia. Muistan hätkähtäneeni ja pelästyneeni ihan kunnolla kun havaitsin asian ensimmäistä kertaa. Siitä on jo vuosia. Se oli about puolisen vuotta leikkauksesta.

Miten raskaus vaikuttaa implantteihin?

Etenkin alkuraskauden aikana rinta näytti ajoittain TODELLA oudolle, jopa lommoiselle. Silloin muistan soittaneeni Fin-Estille (jonka kautta leikkaus siis aikoinaan tehtiin) ja tiedustelleeni, onko tämä normaalia vai pitääkö mennä näytille. Oli normaalia. Imettäessä tässä samaisessa boobsissa tuntui aukko tuolla alareunan alueella. Kävin silloin lääkärissä ja oikein ultrassa asti. Kerron tästä enemmän tulevassa imetystä käsittelevässä postauksessa.

Ennen kuin tissin holtittomasta pyörähtelystä tuli normaalia, muistan että se ärsytti jatkuvasti, ihan siis jo pelkkä ajatus: ”Se kumipallero elää tuolla ihan omaa elämäänsä, pyörii ja muljahtelee just niinkun tykkää. That son of a bitch.”

Nukkuminen rintaimplanttien kanssa

Niin. Periaatteessa tekotisseistä ei ole mitään haittaa yöunien aikana, mutta siitä lähtien kun havaitsin rinnan muljahtelun, en ole enää halunnut nukkua oikealla kyljelläni.

Välttelen sitä niin paljon kuin vain suinkin on mahdollista. Toisaalta, koska mulle asiat, kuten sydämensyke, ajatus sydämestä, verenkierrosta jne, saavat heikotuksen aikaan, en tykkää nukkua myöskään vasemmalla kyljelläni. Siinä olen tuntevinani sydämen lyönnit selkeämmin ja käy oksettamaan. A nutcase, right?

Mahallaan näiden kanssa ei voi nukkua, nämä kun eivät anna yhtään periksi. Muistan kuinka eräs puolituttu Turusta kuvaili silareiden omistajan tavallista kesäpäivää rannalla. Auringonotto on tosi jees aina siihen saakka, että sitä pitää ottaa selälle. Ensin tulee nimittäin kaivaa tisseille hiekkaan kolot. Hän ei liioitellut. Se on just näin.

Selällään nukkuminen ei myöskään tule kysymykseen, sillä olen kärsinyt iät ja ajat unihalvauksista. Niitä tulee mulle helpoiten nimenomaan selällään nukkuessa, joten en suosi sitäkään kuin äärimmäisissä tilanteissa.

Nukkuminen silareiden kanssa ei siis ole kivaa.

Mikä se kyhmy rinnassa nyt sitten on?

Tänään konsultaatioon implanttien poistosta on tasan viikko. Olen nyt vakuuttunut, että tuo kyhmy on todellakin vakavaa, enkä usko voivani odotella viikkoa tämän kanssa.

Soitan huomenna lääkäriin. Koulutettu ihminen saa nyt tunnustella Johannaa, kouria ja puristella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *