Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset ovat suosittu kauneushoitomenetelmä, joka antaa luonnollisen näköiset ja tuuheat ripset ilman ripsiväriä tai ripsien taivuttamista. Tässä artikkelissa syvennymme näihin tarkemmin.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset ja käytössä olevat materiaalit

Klassiset ripsienpidennykset toteutetaan yleensä keinokuituripsillä, jotka voivat olla synteettisiä tai silkkipohjaisia. Näitä ripsiä on saatavilla eri pituuksina, paksuuksina ja kaarevuusasteina, jotta saavutetaan haluttu lopputulos.

Ripsienpidennyksissä käytettävä liima on erityisesti kehitetty ripsien kiinnittämiseen ja se on usein hypoallergeeninen. Laadukas liima on tärkeä osa onnistunutta ripsienpidennystoimenpidettä, sillä se varmistaa pitkäkestoisen kiinnityksen ja minimoi mahdollisten allergisten reaktioiden riskin.

Ripsienpidennysteknikot käyttävät myös erilaisia työkaluja ja tarvikkeita ripsien kiinnittämiseen ja muotoiluun. Näihin voi kuulua esimerkiksi pinsetit, erityiset pidennysliimat, erilaiset alustat ja suojapeitteet sekä muut välineet, jotka auttavat tekijää saavuttamaan halutun lopputuloksen.

On tärkeää, että käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja turvallisia, ja että ripsienpidennystoimenpide suoritetaan hygieenisissä olosuhteissa koulutetun ammattilaisen toimesta. Tämä varmistaa sekä turvallisuuden että laadukkaan lopputuloksen, joka kestää pitkään ja näyttää luonnolliselta.

Miten klassiset ripsienpidennykset asennetaan?

Klassiset ripsienpidennykset asennetaan huolellisesti ja tarkasti ammattilaisen toimesta yleensä seuraavien vaiheiden kautta:

1. Valmistelu:

 • Asiakas istuu mukavasti hoitotuolissa, ja tekijä varmistaa, että silmänympärysiho on puhdas ja kuiva.
 • Asiakas ja tekijä keskustelevat odotuksista ja valitaan sopivat ripsienpidennykset huomioiden asiakkaan toiveet ja luonnollisten ripsien kunto.

2. Suojan asettaminen:

 • Silmänympärysiho suojataan erityisellä suojalla, joka estää ylimääräisen liiman ja muut materiaalit joutumasta iholle.

3. Ripsien esivalmistelu:

 • Tekijä puhdistaa ja desinfioi asiakkaan omat ripset varmistaakseen hygienian ja paremman kiinnityksen.
 • Tarvittaessa luonnolliset ripset voidaan taivuttaa ja harjata, jotta ne ovat valmiina pidennysten kiinnitykseen.

4. Ripsienpidennysten kiinnitys:

 • Tekijä valitsee sopivan pituuden, paksuuden ja kaarevuuden keinokuituripsille ja kastaa ne erityiseen pidennysliimaan.
 • Kunkin keinokuituripsen kärki liimataan varovasti yhden luonnollisen ripseen juureen siten, että se näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja tasaiselta.
 • Ripsienpidennysten kiinnittämiseen käytetään pinsettejä tarkkuutta vaativissa kohdissa.

5. Viimeistely:

 • Kun kaikki halutut pidennykset on kiinnitetty, tekijä tarkastaa, että ripsirivi näyttää tasaiselta ja luonnolliselta.
 • Tarvittaessa tehdään viimeistelytarkistus ja mahdolliset korjaukset varmistaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asennuksen jälkeen asiakas voi nauttia uusista, pitkistä ja tuuheista ripsistä, jotka kestävät useita viikkoja.

On tärkeää, että ripsienpidennykset on asennettu huolellisesti ja ammattitaitoisesti, jotta vältetään mahdolliset haitat tai epämukavuudet. Lisäksi asiakkaalle annetaan ohjeita ja neuvoja ripsienpidennysten hoidosta ja ylläpidosta, jotta ne säilyvät kauniina mahdollisimman pitkään.

Klassiset ripsipidennykset

Klassiset ripsipidennykset ja kestävyys

Yleisesti ottaen klassiset ripsienpidennykset kestävät noin 4–6 viikkoa, mutta tämä aikaväli voi vaihdella yksilöllisesti. Ripsien kasvusykli vaikuttaa siihen, miten nopeasti luonnolliset ripset kasvavat ja irtoavat, mikä puolestaan vaikuttaa pidennysten kestoon.

On tärkeää, että klassiset ripsipidennykset asennetaan huolellisesti ja ammattitaitoisesti, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään. Lisäksi on suositeltavaa noudattaa asianmukaista hoitorutiinia, joka onnistuu

 1. Välttämällä öljypohjaisia meikinpoistoaineita ja voiteita, sillä ne voivat heikentää pidennysten liimakiinnitystä.
 2. Varovaisesti puhdistamalla ripsienpidennykset silmämeikin poistoon tarkoitetuilla tuotteilla tai ripsienpidennyksille suunnitelluilla puhdistusaineilla.
 3. Välttämällä hieromasta tai vetämästä ripsiä, mikä voi aiheuttaa pidennysten irtoamisen.
 4. Välttämällä höyrysaunoja ja kuumia suihkuja, jotka voivat heikentää pidennysten liimakiinnitystä.

Noudattamalla näitä hoito-ohjeita ja välttämällä tilanteita, jotka voivat heikentää pidennysten kestoa, voidaan varmistaa, että ripsienpidennykset pysyvät kauniina ja tuuheina mahdollisimman pitkään.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että ripsienpidennykset ovat väliaikainen hoitomenetelmä, ja ne on mahdollisesti huollettava uusimalla säännöllisesti ylläpitämään haluttu ulkonäkö.

Klassiset ripsienpidennykset hinta

Yleisesti ottaen hinnat voivat vaihdella noin 50 eurosta 150 euroon. Klassisten ripsienpidennysten hinta voi vaihdella monista tekijöistä riippuen, kuten hoitolan sijainnista, tekijän kokemuksesta ja käytettävistä materiaaleista.

Perushintaan sisältyy yleensä ripsienpidennysten asennus tietyn ajanjakson ajaksi, esimerkiksi 3-4 viikkoa. Joissakin tapauksissa hintaan voi sisältyä myös esimerkiksi ripsien huolto- tai korjauskäyntejä.

Lisämaksuja voi tulla esimerkiksi erikoismateriaalien tai -tekniikoiden käytöstä, pidemmistä ripsistä tai lisäpalveluista, kuten ripsien värjäyksestä tai taivutuksesta.

Ripsienpidennyksissä kannattaa panostaa laatuun ja turvallisuuteen, joten valitse hoitola ja tekijä huolella. Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen tekijä varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja minimioivat riskit haitallisille reaktioille tai huonolle kestävyydelle.

Ennen varauksen tekemistä on suositeltavaa kysyä hoitolalta tarkkaa hintatietoa ja varmistaa, että hintaan sisältyvät kaikki halutut palvelut ja mahdolliset lisämaksut. Lisäksi kannattaa lukea arvosteluja ja kysyä suosituksia tutuilta ennen päätöksen tekemistä.

Klassiset ripsipidennykset asennus

Klassisten ripsienpidennysten kotihoito

Vaikka klassiset ripsienpidennykset suositellaan yleensä asennettavaksi ammattilaisen toimesta, niiden kotihoito on tärkeää pidennysten keston ja ulkonäön ylläpitämiseksi. Tässä muutamia vinkkejä klassisten ripsienpidennysten kotihoitoon:

 1. Varovainen puhdistus: Puhdista ripsienpidennykset säännöllisesti silmämeikin poistoon tarkoitetulla tuotteella tai erityisellä ripsienpidennyksille suunnitellulla puhdistusaineella. Ole varovainen hieromatta tai vetämättä ripsiä, sillä tämä voi aiheuttaa pidennysten irtoamisen.
 2. Vältä öljypohjaisia tuotteita: Vältä öljypohjaisia meikinpoistoaineita ja voiteita, sillä ne voivat heikentää pidennysten liimakiinnitystä ja aiheuttaa niiden irtoamista.
 3. Huolellinen hoito: Harjaa ripsiä varovasti ripsiharjalla, joka on tarkoitettu ripsienpidennyksille. Tämä auttaa pitämään ripsenpidennykset siisteinä ja estää niiden takkuuntumista.
 4. Vältä kosteuden ja kuumuuden altistumista: Vältä altistumista kuumalle höyrylle, kuten höyrysaunoja tai kuumia suihkuja, jotka voivat heikentää pidennysten liimakiinnitystä ja lyhentää niiden kestoaikaa.
 5. Vältä hierontaa ja hankausta: Vältä hierontaa ja hankausta silmänympärysihoa, sillä tämä voi aiheuttaa ripsienpidennysten irtoamista ja vahingoittaa omia ripsiä.
 6. Vältä ripsivärin ja silmämeikin käyttöä: Vältä ripsivärin ja vesipohjaisten silmämeikkien käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa ripsienpidennyksiä ja lyhentää niiden kestoaikaa.

Noudattamalla näitä ohjeita voit pitää klassiset ripsienpidennykset siisteinä ja tuuheina pidempään ja nauttia kauniista lopputuloksesta. Jos sinulla on kuitenkin epäilyksiä tai kysymyksiä ripsienpidennysten kotihoidosta, ota yhteyttä ammattilaiseen saadaksesi lisää neuvoja ja ohjeita.

Klassiset ripsipidennykset vs. volyymit

Alla on vertaileva taulukko klassisten ripsienpidennysten ja volyymipidennysten välillä:

OminaisuusKlassiset RipsienpidennyksetVolyymipidennykset
MateriaaliYksittäiset keinokuituripsetUseampia ohuita keinokuituripsiä (2-6) kiinnitettyinä yhteen ripsikimppuun
IlmeLuonnollinenDramaattinen, tuuheampi
KiinnitystekniikkaYksi keinokuituripsi kiinnitetään yhteen luonnollisen ripsen kanssaUseampia ohuita ripsikimppuja kiinnitetään yhteen luonnollisen ripsen kanssa
TuuhuusAntaa hieman lisäpituutta ja tuuheuttaAntaa runsaasti tuuheutta ja volyymia
KestävyysKestää yleensä 4-6 viikkoaKestää yleensä 6-8 viikkoa
HintaYleensä hieman edullisempiYleensä hieman kalliimpi

Luonnollinen lopputulos

Klassiset ripsienpidennykset tuovat luonnollisen ja huolitellun ilmeen, joka sopii hyvin arkeen ja juhlaan. Ne lisäävät ripsien pituutta ja tuuheutta hienovaraisesti korostaen silmiä.

Klassiset ripsienpidennykset ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat lisätä ripsiin pituutta ja tuuheutta luonnollisella tavalla. Ne tarjoavat helpon tavan saavuttaa huoliteltu ilme ilman jatkuvaa meikkaamista.