Volyymi ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat suosittu tapa lisätä tuuheutta ja pituutta luonnollisiin ripsiin, antaen samalla silmille enemmän ilmettä ja syvyyttä. Yksi suosituimmista ripsienpidennysten muodoista on volyymi ripsienpidennykset, jotka tarjoavat ainutlaatuisen tavan korostaa silmiä.

Mikä on volyymiripsienpidennys?

Volyymi ripsienpidennys, joka tunnetaan myös nimellä venäläinen volyymi tai 3D-ripset, eroaa klassisista ripsienpidennyksistä siinä, että yhdessä luonnollisessa ripseessä käytetään useita ohuita synteettisiä ripsikuituja.

Tällä tavalla luodaan täyteläisempi ja dramaattisempi ilme ilman, että ripset tuntuvat raskailta tai epämukavilta.

Volyymi ripsienpidennykset

Miten volyymi ripsienpidennykset tehdään?

Ripsienpidennysten ammattilainen liimaa ohuita ripsikuituja yksittäisiin luonnollisiin ripsiin erityisellä liimalla. Volyymiripsissä käytetään kevyitä kuituja, jotta ripset eivät aiheuttaisi liikaa painoa luonnollisille ripsille.

Ripsiteknikko valitsee huolellisesti jokaisen ripsikuidun paksuuden, pituuden ja kaarevuuden varmistaakseen, että tuloksena on luonnollinen mutta täyteläinen ulkonäkö.

Volyymi ripsienpidennykset hinta

Volyymi ripsienpidennysten ensimmäinen asennus voi maksaa 100–250 euroa. Hinta riippuu siitä, kuinka paljon tuuheutta halutaan ja kuinka monta ripsikuitua käytetään. Huoltokäynti maksaa yleensä 50–100 euroa riippuen siitä, kuinka paljon ripsiä on irronnut ja kuinka paljon täydennystä tarvitaan. Huolto suoritetaan yleensä 2–4 viikon välein.

Volyymi ripsienpidennysten hinta vaihtelee useiden tekijöiden perusteella, kuten sijainti, ammattilaisen kokemus, materiaalien laatu ja palvelun tyyppi. Alla on joitakin yleisiä suuntaviivoja ja tekijöitä, jotka vaikuttavat hintaan.

Tekijät, jotka vaikuttavat hintaan

Kaupunkialueilla hinnat ovat yleensä korkeammat kuin pienemmillä paikkakunnilla. Esimerkiksi Helsingissä ja muissa suuremmissa kaupungeissa hinnat voivat olla korkeampia kuin maaseudulla.

Kokenut ja sertifioitu ripsienpidennysten tekijä voi veloittaa enemmän kuin vähemmän kokenut tekijä. Ammattilaisilla on yleensä laadukkaammat tuotteet ja enemmän taitoa luoda haluttu ilme.

Käytetyt materiaalit vaikuttavat hintaan. Kalliimmat synteettiset ripset ja korkealaatuinen liima voivat nostaa hintaa. Alkuasennus on yleensä kalliimpi kuin huolto. Volyymi ripsienpidennysten huoltaminen maksaa vähemmän kuin uusi asennus, koska siinä lisätään vain irronneet ripset.

Muut kustannuksiin vaikuttavat tekijät

Volyymi ripsienpidennysten asennus kestää yleensä 1,5–3 tuntia. Huoltokäynnit ovat lyhyempiä, yleensä 45 minuutista tuntiin.

Joissakin kauneushoitoloissa tarjotaan alennuksia säännöllisille asiakkaille tai erikoistarjouksia uusille asiakkaille. Näitä kannattaa hyödyntää hintojen vähentämiseksi.

Miten valita oikea palvelu?

Hinnan lisäksi kannattaa ottaa huomioon ammattilaisen kokemus ja maine. Valitse sertifioitu ja kokenut tekijä, jolla on hyvät arviot. Varmista, että kauneushoitola noudattaa korkeita hygieniastandardeja ja käyttää turvallisia materiaaleja. Hyvä ammattilainen tarjoaa kattavan konsultoinnin ennen ensimmäistä asennusta ja antaa selkeät hoito-ohjeet.

Näillä tiedoilla voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen volyymi ripsienpidennysten kustannuksista ja varmistaa, että saat laadukkaan palvelun. Jos haluat tarkempia tietoja paikallisista hinnoista, suosittelen ottamaan yhteyttä lähellä olevaan kauneushoitolaan tai ripsienpidennysten tekijään.

Volyymiripsienpidennysten hyödyt

 1. Tuuheampi ilme: Volyymiripsienpidennysten avulla voidaan saavuttaa erittäin tuuhea ilme, joka antaa silmille enemmän ilmettä ja korostaa niitä.
 2. Kevyt tunne: Huolimatta ripsikuitujen määrästä, volyymiripset ovat yleensä kevyitä ja mukavia käyttää.
 3. Muokattavissa: Volyymiripset voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja silmien muodon mukaan. Näin voidaan luoda luonnollinen tai erittäin dramaattinen lopputulos.
 4. Pitkäkestoinen: Kun volyymiripsienpidennykset tehdään oikein ja niitä hoidetaan asianmukaisesti, ne voivat kestää useita viikkoja ennen kuin niitä tarvitsee huoltaa.
Volyymiripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennysten hoito ja huolto

Ripsienpidennysten pitkäikäisyyden varmistamiseksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoito-ohjeita:

 • Vältä vettä ensimmäiset tunnit: Vältä ripsien kastelua ensimmäisten 24–48 tunnin aikana, jotta liima ehtii kuivua kunnolla.
 • Käytä öljytöntä poistoainetta: Öljypohjaiset tuotteet voivat heikentää liimaa, joten käytä öljytöntä meikinpoistoainetta.
 • Älä vedä tai hiero ripsiä: Tämä voi aiheuttaa luonnollisten ripsien vaurioitumista ja lyhentää pidennysten elinikää.
 • Säännöllinen huolto: Volyymiripsienpidennyksiä tulisi huoltaa 2–4 viikon välein parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Volyymi ripsienpidennysten mahdolliset haitat

Volyymi ripsienpidennykset voivat tarjota dramaattisen ilmeen ja lisätä silmien viehätysvoimaa, mutta niillä voi olla myös joitakin mahdollisia haittoja tai riskejä. Nämä haitat voivat liittyä ripsienpidennysten asennusprosessiin, ylläpitoon tai niiden aiheuttamiin reaktioihin. Alla on yleisiä haittoja ja suosituksia niiden välttämiseksi.

Ihoärsytys ja allergiset reaktiot

Ripsienpidennysten liima sisältää kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai allergisia reaktioita joillekin ihmisille. Yleisimpiä oireita ovat:

 • Silmäluomien punoitus
 • Kutina tai turvotus
 • Silmien kuivuminen tai ärsytys

Jos sinulla on aiemmin ollut allergisia reaktioita ripsiliimalle, sinun tulisi harkita tarkkaan ennen volyymi ripsienpidennysten ottamista. Ennen asennusta voit pyytää allergiatestin varmistaaksesi, ettet saa reaktiota.

Luonnollisten ripsien vaurioituminen

Volyymi ripsienpidennykset voivat aiheuttaa luonnollisten ripsien heikentymistä tai jopa katkeilua, jos niitä ei asenneta tai huolleta oikein. Tämä voi johtua:

 • Liiallisesta painosta luonnollisilla ripsillä
 • Väärästä poistotekniikasta
 • Ripsien vetämisestä tai liiallisesta hieromisesta

Vältä näitä riskejä varmistamalla, että ripsienpidennykset asennetaan ammattimaisesti ja noudattamalla oikeita hoito-ohjeita.

Silmätulehdus

Huolimaton volyymi ripsienpidennysten asennus tai huolto voi aiheuttaa silmätulehduksen. Jos ripset ja silmäluomet eivät ole puhtaita, bakteerit voivat aiheuttaa infektioita.

Hyvä hygienia ja säännöllinen ripsienpuhdistus voivat vähentää riskiä.

Huoltokustannukset ja aika

Volyymi ripsienpidennykset vaativat säännöllistä huoltoa, mikä voi olla sekä taloudellisesti että ajallisesti haastavaa.

Huoltokäynnit voivat maksaa merkittävästi ja vaatia aikaa noin 2-4 viikon välein. Lisäksi, jos pidennyksiä ei hoideta asianmukaisesti, niiden käyttöikä voi lyhentyä.

Volyymi ripsipidennys

Ulkonäköön liittyvät haitat

Jos volyymiripsienpidennykset tehdään liian raskaiksi tai liian dramaattisiksi, ne voivat näyttää luonnottomilta tai liioitelluilta. Tämä voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin tunnet olosi mukavaksi niiden kanssa. Kommunikoi ripsienpidennysten ammattilaisesi kanssa varmistaaksesi, että lopputulos vastaa odotuksiasi.

Miten välttää haittoja?

 • Valitse kokenut ammattilainen: Etsi sertifioitu ja kokenut ripsienpidennysten tekijä, jolla on hyvä maine.
 • Noudata hoito-ohjeita: Varmista, että noudatat ammattilaisen antamia hoito-ohjeita ripsienpidennysten ylläpidossa.
 • Huolehdi hygieniasta: Pidä ripset ja silmäluomet puhtaina käyttämällä öljytöntä puhdistusainetta.
 • Ole varovainen poistamisen kanssa: Älä yritä poistaa ripsienpidennyksiä itse; pyydä ammattilaisen apua.

Huolellisella suunnittelulla ja oikealla huollolla voit nauttia volyymi ripsienpidennysten eduista samalla minimoiden mahdolliset haitat. Jos ilmenee ongelmia, ota heti yhteyttä ripsienpidennysten ammattilaiseen tai silmälääkäriin.

Volyymiripsienpidennykset helppo tapa lisätä tuuheutta

Volyymi ripsienpidennykset ovat erinomainen tapa lisätä tuuheutta ja pituutta silmäripsiin. Ne tarjoavat runsaasti muokattavuutta ja mahdollistavat sekä luonnollisen että näyttävän ulkonäön. Kun pidennykset tehdään ammattimaisesti ja niitä hoidetaan huolellisesti, ne voivat olla tyylikäs ja kestävä tapa korostaa silmiä.